MOR/FAR/BARN

Mor/far/barn er holdet for de mindste gymnaster til og med 3 år. Vi bruger meget tid på redskabsbanen, der udfordrer børnene, men der vil også være tid til lidt fælles leg og musik.

PUSLINGE

Puslinge er holdet for børnehavebørn. Vi leger, synger og danser. Hele kroppen og hovedet skal i gang- og så bliver der rig mulighed for at bruge kræfter på redskabsbanen.

SPRINGMIX 0.-2. ÅRGANG OG 3.-5. ÅRGANG

SpringMix 0.-2. årgang og SpringMix 3.-5. årgang elsker at springe, lege og lave en masse grundgymnastik. Til træningen er der fokus på motorik og koordination samt at alle får pulsen op og smil på læben.

SPRINGMIX 6.-10. ÅRGANG

SpringMix 6.-10. årgang er noget for dig, hvis du kan lide at bruge din krop og udfordre dig selv. Der bliver fart over feltet, sved på panden og smil på læben, når vi prøver kræfter med forskellige rytmeserier og spring. Vi arbejder med grundelementer i gymnastikken både ved rytme (f.eks. sving, hop, kropsspænding og balance ) og ved spring som både er øvelser med (f.eks. flik-flak, salto, kraftspring) og uden redskaber (f.eks. håndstand, vejrmølle). Er du mest til spring, kan en del af rytmen fravælges.

BODY BURN

Body Burn er træning målrettet styrke af krop og kondition. Vi vil bruge elastikker på mange forskellige måder og øvelserne vil i høj grad være målrettet underkroppen med en blanding af højintensitet og udholdendhed. Denne kombination vil sikre at du virkelig kan mærke ”the burn”. Træningen krydres med god energi og musik. Du kan komme lige som du er og kan også lave flere af øvelserne uden elastik.

HØNSEHOLDET

Hønseholdet er for dig der gerne vil arbejde med grundgymnastik, sekvenser og serier. Vi vil have sved på panden, og samtidig nørde områder inden for gymnastikken som forflytninger, tyngde og floorwork. Der er plads til alle på Hønseholdet og vi vægter det sociale højt. Vi arbejder fra begyndelsen med et opvisningsprogram for holdet og er med til ca. 4-5 opvisninger i løbet af sæsonen.

Der er ekstraudgifter til dragt og håndredskab.

GYM OG STYRKE

Vi arbejder med effektfulde og traditionelle gymnastiske øvelser med redskaber, som styrker såvel krop som hjerne. Gammelt og nyt i en god blanding til dejlig musik.

YOGA

Der undervises i Hatha yoga, som styrker kroppen på en blid måde, så alle kan være med. Der vil være fokus på åndedræt, flow, mobilitet og kropsbevidsthed.

FRISKE DAMER

Har du lyst til at få sved på panden, så mød op! Alle kan være med. Friske damer er puls, styrke, kondition, grundtræning, udholdenhed, opvisninger, socialt samvær og et godt grin.

HERREGYMNASTIK

Herregymnastik med klassiske gymnastiske øvelser samt løb og lidt styrketræning. Efterfulgt af 45 min Volleyball. Mænd i alle aldre er velkomne.